Najnovšie recenzie zo sekcie UV lampy k jazierku
Som spokojný s uvedeným produktom.
- dobra manipulácia
- čakal som trochu menšie rozmery
malé, ale účinné..
- masivne prevedenie
Som spokojný cena aj kvalita.
Osaga PL-75 W
Pridané: 4. decembra 2018
(naposledy upravené 10. mája 2019)
Zakúpený v zahradnejazierka.sk
- Kvalitná lampa za primeranú cenu
- mini veľkosť
- Nema to žiadne príchytky .Na vývod filtra som to len na voľno nasadil a prichytil drôtikom .
UV lampa je velice slaba. K odstraneniu zákalu v 300l akva došlo až za 3 dni. Zo starou Uv lampou Rena Ruv 30 za 3 hod. UV lampa je lacná a tomu zodpovedá aj jej výkon.
- Výborná cena
- Jazierko sa zo zeleného zmenilo na čisté v priebehu 2 týždňov, tak ako to píšu aj v návode na použitie, konečne vidím na dno - hlbka cca 1,1 metra , jazierko má cca 15 m3 a je v ňom cca 30 rybiek, karasy a kapre cca 15 - 30 cmm.
- klasika
- Jednoduchá montáž, veľmi dobre vyriešené kontrolné okná, výborná účinnosť, bezkonkurenčná cena
- chýba slovenský návod na použitie
- na tlmivke mohol výrobca umiestniť skrutky inteligentnejšie (sú dve tesne vedľa seba na jednej strane pomerne ťažkej tlmivky)
Na odstraňovanie planktonických rias z jazierka do 10000 litrov nič drahšie netreba.
- Cena a kvalita, zatiaľ
uvedenú žiarovku máme zavedenú v čerpadle jazierka, pomáha likvidovať riasy a tým čistí vodu jazierka
- Vyborny
- Ziadna
Ešte som ho nezapojil...
- som spokojny s kvalitov
- splnuje ucel
cena
Mám jazierko cca 22m3 vody s farebnými rybami goi a závojnatky asi 40 ks bez UW lampy bola voda zelená po zapnutí lampy voda priezračne čistá asi po dvoch dňoch.
Zobrazujem 181 - 200 zo 215 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 9 [ 10 ] 11 Ďalšie »